O nama

Intelteh d.o.o. je tvrtka koja bazira svoje poslovanje na prodaji, integraciji, razvoju i proizvodnji elektroničkih sklopova na području mikroprocesorske digitalne elektronike kao i prodajom mjerila i mjerne opreme renomiranih svjetskih proizvođača te njenom ugradnjom, puštanjem u rad i održavanjem.

U svom radu pratimo i primjenjujemo najmodernija tehnološka rješenja kako bi u potpunosti mogli odgovoriti potrebama i zahtjevima tržišta. Neprekidno smo u potrazi za novim tehnološkim rješenjima kako bi zadovoljili i najzahtjevnije potrebe s kojima se susreću naši klijenti. Iz tog razloga nudimo cjelovita hardverska i softverska rješenja koja kreiramo prema zahtjevima i potrebama kupaca.

Stručni kadar s dugogodišnjim iskustvom i referencama odgovorit će na sve upite klijenata te za svaki upit predložit će i savjetovati najbolja i najefikasnija rješenja. Poseban naglasak stavljamo na telemetriju i metering iza čega stoji višegodišnje iskustvo na sustavima praćenja, mjerenja i očitavanja vode, električne energije, plina kao i drugih medija u industriji i kućanstvu.

Cilj nam je uvijek povjerenje i zadovoljstvo klijenata našim rješenjima te neprestano usavršavanje kako bi bili spremni odgovoriti na svaki postavljeni zahtjev.

Kontakt

INTELTEH d.o.o.

Tel: +385 1 561 48 30
Fax: +385 1 560 45 07
Email: info@intelteh.hr
MB: 2455650
OIB: 80595701131
Sjedište: Božidara Magovca 87
10010 Zagreb
Ured: Hermanova 18b 10000
Zagreb

map_image

Back to top